Înscriere elevi 2020 – clasa a 5-a

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aveți mai jos formularul de cerere de înscriere la “Cursul de algoritmi și programare” în anul școlar 2020 – 2021 cu începere la 11 septembrie 2020, adresat elevilor de clasa a cincea. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a patra sau clasa a treia (la final de an 2019-2020). Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de informatică. Cursul costă 50 lei / ședință. O ședință durează două, trei ore.

Vă rugăm să completați cu atenție toate datele. Vă vom da un răspuns cât de curând la adresa de email a responsabilului (părinte, gardian legal).

Cererea de înscriere nu garantează acceptarea. Este posibil să vă cerem date suplimentare. În funcție de numărul de elevi este posibil să existe o preselecție.[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”display-none”]Înscrierile s-au încheiat la 6 septembrie 2019.

Puteți să participați în continuare la cursul online la algopedia.ro. Lecțiile sunt disponibile atât în format text, cât și video.

Copiii care se vor remarca la temele și concursurile online vor fi chemați la cursuri la următoarea revizuire trimestrială.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”10″][/vc_column][/vc_row]