Pentru profesori

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dragi profesori,

Inițiativa IQ Academy nu este una doar pentru elevi. Ne dorim să promovăm progresul prin învățământ, iar învățământul nu este posibil fără voi, fără dascălii care formează mințile tinere. Dacă ne dorim ca elevii și școala să meargă înainte, trebuie ca și profesorii să evolueze odată cu școala.

De aceea vă propunem un schimb de experiență. Ne-am dori ca IQ Academy să fie locul unde profesorii să își împărtășească ultimele lor idei și experiențe în technicile lor predare. Acest schimb de idei sperăm să ducă la o diseminare a ideilor bune și la o evoluție, în timp, a nivelului general de predare, în învățământul românesc.

În primă fază le propunem profesorilor de informatică să vină să asiste la cursul nostru de informatică pentru clasa a cincea. Este un curs introductiv în informatică, care, însă, ajunge rapid la elemente avansate, astfel încât la sfârșit de an, pornind de la zero, copiii știu algoritmi și programare la nivelul la care să poată scrie un joc, acesta fiind și proiectul de final al cursului.

Sperăm că la finalul lecției să primim comentarii valoroase, care să ducă la un curs mai bun. Și, de ce nu, sperăm că poate veți pleca cu idei noi și energie proaspătă de la cursul nostru, sau măcar cu satisfacția unor discuții interesante cu noi, sau cu ceilalți profesori ce vin să asiste.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][gravityform id=”3″ title=”true” description=”false” ajax=”true”][/vc_column][/vc_row]