[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” ts_row_bg_effects=”single” single_color=”#dcc2a6″ ][vc_column][vc_column_text]

Nou! Reîncepem cursurile adresate claselor a cincea și a noua!

[/vc_column][/vc_row]

Dragi părinți și elevi,

Suntem încântați să anunțăm că anul acesta vom putea oferi cursuri care acoperă cunoștințele claselor a cincea, a șasea și a noua astfel:

  • cercul online adresat elevilor de clasa a cincea, susținut de profesorul Mihai Tuțu. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a patra sau clasa a treia (la final de an 2019-2020). Mai multe informații regăsiți pe pagina “Algoritmi și programare (clasa a cincea)“.
  • cercul fizic la sediul Nerdvana, adresat elevilor de clasa a șasea, susținut de profesorul Mihai Tuțu. Se pot înscrie elevi doar în baza invitației trimise de către echipele IQ Academy și Nerdvana. Mai multe informații regăsiți pe pagina “Algoritmi și programare (clasa a șasea)“.
  • cercul fizic la sediul Nerdvana, adresat elevilor de clasa a noua, susținut de profesorul Teodor Plop. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a opta sau clasa a șaptea (la final de an 2019-2020). Mai multe informații regăsiți pe pagina “Algoritmi și programare (clasa a noua)“.