[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” ts_row_bg_effects=”single” single_color=”#dcc2a6″ ][vc_column][vc_column_text]

Actualizare sală pre-curs: AN037 rectorat UPB

[/vc_column][/vc_row]

Ne vedem vineri la ora zece în sala AN037, rectorat UPB.

Dragi părinți,

Am obținut confirmarea sălilor, atît pentru pre-curs, cît și ulterior, pentru curs. Ambele săli sunt în rectoratul UPB (nu în Polizu, din păcate nu am reușit să obțin săli acolo). În concluzie ne vedem vineri la ora zece în sala AN037, rectorat UPB. Mă voi duce mâine să vizitez sala să mă asigur că este în ordine și voi reveni cu detalii de transport și parcare.

În prima lecție vă invit în sală, dacă aveți timp, pentru o mică sesiune de discuții libere cu întrebări și răspunsuri. Voi încerca să vă prezint starea de fapt a informaticii la clasa a cincea, care este destul de incertă la ora aceasta. Ca idee de program, mă aștept ca discuțiile să dureze circa 45 de minute, urmate de lecția propriu zisă (la care sunteți invitați să asistați, dacă doriți și puteți) de circa două ore, deci, estimativ, vom termina pînă în ora 13:00. Următoarele lecții vom termina la 12-12:30.

Am primit întrebarea cu ce să vină la ei copiii. Tot ce au nevoie este un caiet dedicat cursului și ceva de scris. Ar fi preferabil un caiet mai mare, gen “studențesc” și cu pătrățele, pentru scheme logice, dar orice caiet este OK. Micuții scriu încet față de ritmul alert de asimilare necesar, așa încît lecțiile vor fi disponibile online, iar ei nu vor trebui să scrie nimic la ore. Este totuși bine să aibă un caiet în care să își noteze lucrurile care li se par lor mai deosebite, poate unele exerciții ad-hoc, sau anumite răspunsuri mai interesante.

Cu drag, pe vineri,
Cristian