[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” ts_row_bg_effects=”single” single_color=”#dcc2a6″ ][vc_column][vc_column_text]

Actualizare curs informatică

[/vc_column][/vc_row]

Încă nu știm cu siguranță locul desfășurării cursului de vineri 1 septembrie. Rugămintea mea este să citiți emailul zilnic în această perioadă.

Dragi părinți,

Încă nu știm cu siguranță locul desfășurării cursului de vineri 1 septembrie. Cel mai probabil ne vom întîlni în sala D018 din sediul Polizu al UPB. Este perioada concediilor și este mai greu să luăm legătura cu oamenii, iar eu sunt momentan plecat din țară, revenind duminică 28 august.

Luni sau marți voi face presiuni pentru a clarifica situația. Dacă nu obțin sala din Polizu vă voi comunica pe email o altă sală, cel mai probabil în rectorat sau la facultatea de Automatică (stația de metrou Politehnica). În orice caz, ne vedem, cu cei ce pot ajunge, pe 1 septembrie la ora 10, ramînînd de stabilit locul.

Rugămintea mea este să citiți emailul zilnic în această perioadă, pentru a putea da un anunț de ultim moment, probabil pe 30 august

Am luat la cunoștință că unii dintre copii nu pot ajunge, din diverse motive (concurs de șah pe litoral, vacanță, sau altele). Este în regulă, nu vă faceți griji. Lecțiile și temele vor fi online, rugămintea mea e ca ei să le citească și să facă temele, și să mi le trimiteți scanate pe email, pentru a le putea corecta și a le da feedback. Pentru orice nelămuriri sau întrebări vom fi în legătură pe email (preferabil) sau telefon/whatsapp (posibil să nu pot răspunde).

Cu mulțumiri și pe curînd,
Cristian